Östersund maçı 11'i belli oluyor!

Slovakya etabının başında yoğun şekilde fizik-kondisyon çalışması yapan Galatasaray’da Avrupa sınavının günü yaklaştıkça toplu idmanlar ağırlık kazanıyor. Taktik provalarda Hırvat hocanın ilk resmi maçın 11’ini de şekillendirdiği gözleniyor.

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray’ın Slovakya kampında çalışma metotları yavaş yavaş değişiyor... İlk günlerde oldukça ağır fizik-kondisyon antrenmanları yapan Sarı-Kırmızılılar, Avrupa sınavının günü yaklaştıkça toplu taktik idmanlar ağırlık kazanmaya başladı. Taktik provalara da geçiş yapan teknik direktör Tudor’un, ilk resmi maçta sahaya sürmeyi düşündüğü ilk 11 de büyük ölçüde netleşti.

HERKESE ŞANS TANIYOR
Karşılaşma gününe kadar kafasındaki kadroyu deneyecek olan Hırvat çalıştırıcının sahaya Muslera-Linnes-Maicon-Ahmet-Carole-Donk-Selçuk-Rodrigues-Yasin-Sinan-Gomis şeklinde yayılacağı vurgulandı. Her şeye rağmen bu şimdilik ideal olarak kabul edilebilecek kadronun önümüzdeki günlerde performans iniş-çıkışlarına bağlı olarak değişkenlik göstermesi de beklentiler arasında.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.