Pedro Cavanda kadro dışı bırakıldı..

Galatasaray'da gönderilecek oyuncular arasında ismi ilk sıralarda yer alan Belçikalı savunma oyuncusu Pedro Cavanda yeni sezon öncesi Slovakya'da gerçekleştirilen kampta da rahat durmadı. Dün akşam oynanılan Diosgyor karşılaşmasında maç kadrosunda yer almayan Cavanda, teknik direktör Igor Tudor ile tartışma yaşadı. Yaşanan bu gerginlik üzerine kadro dışı bırakılan Pedro Cavanda kamp kadrosundan çıkartıldı ve İstanbul'a dönmesi istendi.

Kulüpten yapılan resmi açıklamada durum doğrulanırken, 26 yaşındaki futbolcu bugün akşam saatlerinde İstanbul'a gelecek ve kamp kadrosunda yer almayan Hakan Balta, Nigel de Jong, Wesley Sneijder gibi isimlerle birlikte Florya'da çalışacak. Kadroda düşünülmeyen Cavanda'nın önümüzdeki günlerde takımdan ayrılması bekleniyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.