Ryan Donk için şartlı izin..

Transfer döneminde kadrosunu güçlendirmenin yanı sıra takımda düşünülmeyen isimlerden de kurtulmaya çalışan Galatasaray'da teknik direktör Igor Tudor gönderilmesine kesin gözüyle bakılan Ryan Donk için şartlı izin verdi. Hırvat teknik adam kadroda orta sahada alternatifsiz olduğunu belirtirken, bu bölgeye takviye yapılmadan Donk'un gönderilmesine izin vermeyeceğini yönetime iletti.

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; orta sahada sadece Tolga Ciğerci ve Selçuk İnan'ın bulunduğu Galatasaray'da teknik direktör Igor Tudor bu bölgeye defansif veya merkezi orta saha oyuncusu takviyesi yapılmadan Ryan Donk'un takımdan gönderilmesine sıcak bakmıyor. Kadroda bulunan 2 oyuncunun yanı sıra Hollandalı tecrübeli oyuncu Nigel de Jong'un sezon başında kadro dışı bırakılması Hırvat çalıştırıcının gözünde Donk'u önemli hale getirdi.

Galatasaray merkez orta saha bölgesi için bir süredir Imbula, Lemina, Asamoah ve Vainqueur gibi isimlerle görüşmüş, ancak bu transferlerde herhangi bir sonuç alınamadı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.