Samet Süner: Bacary Sagna'nın gelme ihtimali yüksek..

Galatasaray transfer çalışmalarını tüm hızıyla devam ediyor. İsmi son günlerde Sarı-Kırmızılı takımla anılan tecrübeli oyuncu Bacary Sagna’nın menajeri Samet Süner gün içerisinde Radyospor’da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav’a konuştu. Menejer Süner, bu transfere dair özel açıklamalarda bulunurken, yıldız oyuncunun gelmeye sıcak baktığını belirtti. Samet Süner'in açıklamalarının tamamı şu şekilde..

Bacary Sagna ile hem yurt içi hem yurt dışı kulüplerin ile ilgisi var. Sagna’nın istediği maaşı verebilecek kulüpler belli. 3 kulüp ile görüşme halindeyiz. Bir kulübümüz transfere daha yakın durumda. Sizler bu takımı (Galatasaray) basından biliyorsunuz. Yurt dışında Porto, Marsilya ve Sevilla transfer döneminde Sagna ile ilgilenen kulüpler. Ülkemiz takımları daha hızlı davranabilirse Sagna’nın gelme ihtimali de yüksek olur. Sagna İstanbul’u çok seviyor. İstanbul şehrini, Türkiye’yi çok seviyor. Sosyal medyada Türk takipçilerinden gelen mesajlar ve yorumlar onu çok mutlu ediyor.

Oyuncu transferi konusunda temkinli ve sakin. En doğru kararı vermek istiyoruz. Günümüzde futbolda kadro mühendisliğinin en önemli dinamiklerinden birisi tecrübeli ve kaliteli oyuncular. Baktığımızda Zlatan Ibrahimovic, Dani Alves bunlara örnek. Sagna çok profesyonel bir oyuncu. Sabah 8’de kalkar, antremanını ve koşusunu yapar, saat 22.00'd uyur. O derecede profesyonel bir oyuncu. Türkiye’ye gelirse fark yaratacaktır

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.