Sezonun temelleri Slovakya'da atılacak!

Yeni sezon öncesi ilk yurt dışı kampı için dün Slovakya'nın yolunu tutan Galatasaray sezona burada hazırlanacak. Türk Hava Yolları'na ait özel bir uçuşla Slovakya’nın Bratislava şehrine giden takımımız kamp çalışmalarını sürdürmek üzere karayoluyla Samorin'e geçerken; teknik direktör Igor Tudor yolculuğa rağmen akşam saatlerinde takıma antrenman yaptırdı..

Igor Tudor'un öğrencileri 1 hafta boyunca antrenmanlarını Samorin kasabasındaki X-Bionic Sphere’de gerçekleştirecek. Burası olimpik bir kamp merkezi.. Avrupa’nın önde gelen tesisleri arasında yer alan Sphere, birçok spor branşında olimpik düzeyde hizmet veriyor. Futbol takımları, idmanlarını özel çime sahip FIFA standartlarındaki sahada gerçekleştiriyor. Tesiste futbolcuların yeni sezona en iyi şekilde hazırlanmaları için fitness salonları, olimpik yüzme havuzları ve atletizm pistleri bulunuyor. 

Teknik direktör Igor Tudor, yeni transferler Gomis, Belhanda ve Maicon da kadroda olduğu için bu kampa çok önem veriyor. Hırvat çalıştırıcı, şampiyonluğa oynayacak takımın temellerini burada atacak ve tam anlamıyla oyun mantalitesini oyuncularına aşılayacak. Slovakya’daki çalışmaların ardından Cim Bom, 13 Temmuz’daki Östersunds maçına kadar Avusturya’da idmanlarını sürdürecek.



Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.