Yener İnce'den açıklamalar..

13 Temmuz Perşembe günü İsveç'te UEFA Avrupa Ligi'nde 2.öneleme turu karşılaşmasında Östersund ile deplasmanda karşılaşacak Galatasaray'da sakatlıkları bulunan oyuncular hakkında Galatasaray futbol takımı doktoru Yrd. Doç. Dr. Yener İnce açıklamalarda bulundu. Diosgyor karşılaşmasında sakatlanarak oyunu terk eden Younes Belhanda ve Eren Derdiyok'un son durumunu Galatasaray Televizyonu'ndan Deniz Gülen'e anlatan Yener İnce'nin açıklamalarının tamamı şu şekilde..

Her iki oyuncunun sakatlığı da darbeye bağlı. İkisinin de tedavileri iyi bir şekilde devam ediyor. Bu tedaviye de çok iyi cevap verdiler. Hedef maçımıza çok kısa süre var. Bu nedenle oynamaları konusunda kesin bir cevap vermek mümkün değil. Normal şartlarda tedavi süresi biraz daha uzun sürebilir. Biz iki oyuncuyu da İsveç'e götüreceğiz. Son dakikaya kadar da yoğun tedavi ile devam edip durumlarına bakacağız. Diğer tüm oyuncularla planlanan çalışmalar devam ediyor. Belhanda ve Eren dışında tüm oyuncularımız oynayacak durumdalar. Hocamız ile beraber planladığımız etkili çalışma planını uyguluyoruz. Bu sezon normalin üstünde yoğun ve kapsamlı hazırlanıyoruz. Gayet de iyi gidiyor. Eren ve Belhanda da inşallah en kısa sürede takımdaki yerlerini alacaklar.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.