Asamoah Aslan oluyor!

Galatasaray'ın uzun süredir transfer etmek istediği Kwadwo Asamoah'ın akıbeti belli oluyor. Süper Lig’e 3’te 3 başlayan Galatasaray, milli maç arasında gözünü transfere çevirdi. Daha önce Kwadwo Asamoah’la her konuda anlaşmaya varan Sarı-Kırmızılılar, haftalardır Juventus’un vereceği yanıtı bekliyordu.

Bu süreç içerisinde Asamoah’ın Galatasaray’a transfer olmak için Juventus’a baskı yaptığı haberleri hem yerli hem de İtalyan basınında yer almıştı. Savunmasını güçlendirmek amacıyla Schalke’den Benedikt Höwedes’e satın alma opsiyonlu kiralama teklifi yapan Juventus, Asamoah konusunda son kararını yarın Galatasaray’a bildirecek.

Edinilen bilgiye göre Juventus çok büyük bir sürpriz olmazsa Galatasaray’ın teklifini kabul edecek. Yanıtın yüzde 90 olumlu olacağı düşünülüyor. Ganalı futbolcunun çarşamba veya perşembe günü İstanbul’da olması bekleniyor.

(Gamaspor)

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.