Asamoah'ın parası hazır!

Sol bek transferini kısa sürede sonuçlandırmak isteyen Galatasaray, listesindeki 1 numaralı isim Kwadwo Asamoah’la her konuda anlaştı. Ganalı oyuncuya süper bir teklif yapan Aslan, Juventus’la da birkaç gün içinde anlaşıp, tecrübeli oyuncuyu resmen kadrosuna katmak istiyor. 

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Cim Bom, İtalyan ekibindeki sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan ve yıllık 1.6 milyon Euro kazanan tecrübeli futbolcuya senelik 2.3 milyon Euro teklif etti. 4 yıllık anlaşma karşılığı bonuslarla birlikte yıllığı 2.5 milyon Euro’yu bulacak teklifi kabul eden Asamoah da kulübüne “Beni bırakın gideyim” mesajını gönderdi. Artık gözler, onun boşluğunu yeni bir oyuncuyla doldurmak isteyen Juventus’tan gelecek habere çevrildi.

4 MİLYON EURO ÖDENECEK
Çizme temsilcisinin hem 28 yaşındaki sol bekten hem de 4 milyon Euro bonservis bedeli vermeye hazır olan Galatasaray’dan süre istediği ve oyuncunun yerini dolduracak bir ismi alır almaz, onayı vereceği ifade edildi. Juve, Asamoah’ın yerine 2 yıllığına Atalanta’ya kiraladığı Leonardo Spinazzola’yı geri almak istiyor. Sözleşmesinin son senesinde olan Spinazzola için dün bir teklif daha yapan Juve’nin, ısrarını sürdürdüğü ifade ediliyor.       

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.