Asamoah'tan kulübüne rest: Bırakın, gideyim!

Galatasaray ile Kwadwo Asamoh arasındaki flörtte flaş gelişme... 28 yaşındaki Ganalı futbolcuyla her konuda anlaşma sağlayan Sarı-Kırmızılılar, şimdi kulübü Juventus’la bonservis sorununu çözmek istiyor. Konuyla ilgili olarak Asamoah’ın da kulüp yöneticileriyle görüştüğü bildirildi.

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Asamoah’ın, 1 yıllık kontratının kaldığını hatırlatarak, Galatasaray’a gitmek için izin istediği ifade ediliyor. Bu hamleyle birlikte Galatasaray’ın eli daha da güçlenmiş oldu. Bugün itibariyle Juventus’la bonservis pazarlıklarına başlayacak olan Sarı-Kırmızılılar, bu transferi maksimum 7.5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında bitirmenin hesaplarını yapıyor.

BEK SORUNUNU KÖKTEN ÇÖZECEK
Kwadwo Asamoah transferinin gerçekleşmesi halinde, Galatasaray yıllardır sıkıntısını çektiği savunma bekleri konusunda adeta çağ atlayacak. Sağda Mariano ve solda Asamoah’la bambaşka bir görünüme bürünecek Cim Bom’un, geçmiş senelere nazaran hücumda çok daha etkili olacağı tahmin ediliyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.