Bafetimbi Gomis'ten özeleştiri..

Galatasaray'ın Swansea City'den kadrosuna kattığı Bafetimbi Gomis iddialı mesajlar verdi. Hertha Berlin maçının ardından Milliyet gazetesine konuşan Fransız futbolcu, hazırlık döneminde çok çalıştıklarının altını çizdi. 

Gomis özeleştiri de yaparak, "Kendi performansımı ben de yeterli bulmuyorum. Daha çok çalışacağım. Takım da çok çalışacak ve beraber bir yere geleceğiz. 2 gün izin verildi ve İstanbul'a döndüğümüzde artık bir şeyleri değiştirmeye çalışacağız. Aramıza yeni katılan oyuncular da kalitelerini hemen gösterdi" diye konuştu.

Fransız golcü, ligin ilk maçı için ise iddialı mesajlar vererek, "Size gerçek Gomis'i göstereceğim. Hazırlık dönemi artık bitti sayılır. Taraftarlar rahat olsun. İzin sonrası hiçbir şey eskisi gibi olmayacak" dedi. Diğer taraftan Gomis, Türkçe de öğrenmek istediğini söyledi, "Ama zor görünüyor" yorumunu yaptı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.