Bayram şekeri: Asamoah

Galatasaray Sportif Direktörü Cenk Ergün transfer müjdesini Florya'da verdi. Gamaspor'un haberine göre;  Galatasaray, Kwadwo Asamoah transferinde mutlu sona ulaştı. Daha önce futbolcuyla anlaşan Galatasaray’da sportif direktör Cenk Ergün, bugün Florya personeline direktif verdi: “Hazırlanın, Asamoah bayramda burada olacak!” Sarı-Kırmızılılar Ganalı futbolcuyu bonservisiyle kadrosuna katacak.

DENAYER’DEN VAZGEÇİLMEDİ
Asamoah transferini bitiren Cimbom, Jason Denayer için de görüşmelerini sürdürüyor. Galatasaray, Manchester City’nin inatçı tutumuna rağmen transferden vazgeçmiş değil. Aslan Denayer’i kiralamak için transferin son gününe kadar uğraşacak.

BİR DE SÜRPRİZ VAR
Sinan Gümüş’ün takımdan ayrılma ihtimali üzerine daha önce Welliton’u gündemine alan Galatasaray, futbolcunun sözleşme fesih işleminde sıkıntı olması nedeniyle geri adım attı. Sarı-Kırmızılılar, Sinan Gümüş’ün yerine sol ön ve forvette oynayabilen bir futbolcuyu kiralamak için de çalışmalarını sürdürüyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.