Cenk Ergün: Arda Turan konusu tamamen kapanmadı!

Süper Lig'de sahasında Sivasspor'u 3-0 mağlup ederek 3'de 3 yapan Galatasaray'da sportif direktör Cenk Ergün karşılaşma sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Arda Turan konusu tamamen kapanmadı diyen Cenk Ergün, Sinan için de gayri resmi taleplerin olduğunu belirtti. Cenk Ergün'ün açıklamaları şu şekilde..

NET BİR GALİBİYETİN GELMESİ BİZİ ÇOK SEVİNDİRDİ
İlk 3 hafta iyi başladık. Amacımız milli maç arasına kadar 3 maçımızı kazanıp milli maç arasında daha da fazla hazırlanmaktı. Galibiyetlerimiz taraftarlarımızı da buraya çekti. Bugün çok fazla pozisyon da vermedik. Böyle bir oyunun sergilenmesi ve net bir galibiyetin gelmesi bizi çok sevindirdi.

İlk maçta taraftarımız bu keyfi gördü ve takımımızla bütünleşti. Ankara’da da çok fazla seyircimiz vardı. Bayram öncesi için de güzel bir galibiyet oldu. Taraftarımız takımımıza itici güç oldu. Lige verilen aradan sonra umarım hem deplasmanda hem içeride tamamen dolu tribünlere galibiyetler alarak ilerlemek istiyoruz.

SİNAN İÇİN ŞU ANDA GAYRİ RESMİ TALEPLER VAR
Bizim Avrupa piyasasından biraz daha uzun bir transfer sürecimiz var. Bu zaman içerisinde güçlendirmeyi düşündüğümüz birkaç pozisyon için transfer yapma ihtimalimiz var. Umuyorum gidenler de gelenler de olacak. Kalan birkaç noktayı da tamamlayacağız diye düşünüyorum. Sinan için şu anda gayrı resmi talepler var.

Selçuk İnan kaptanımız. Galatasaray’da çok büyük başarılara imza attı. Birçok şampiyonluğumuzda aslan payı var. Kendisi Galatasaray’a kendisini adamış bir futbolcu. Transfer olurken de Galatasaray’dan daha iyi maddi şartlara rağmen bizi tercih etti. Östersunds maçında tepkiler olmuş olabilir. Ama bizim görmek istediğimiz bugünkü durum. Kendisi de bugün penaltıyı Gomis’e bıraktı. Galatasaray taraftarını mutlu eden takımca mücadelenin gösterilmesi. Umuyorum her hafta üzerine daha da koyarız. Daha çok eksiğimiz var. Çünkü bu takım sadece bir arada 3 maç oynadı. Milli maç arası var şimdi. Umarım oradan sakatlanmadan hasar almadan döner arkadaşlarımız. Feghouli de umuyorum Antalyaspor maçında teknik kadromuz için bir seçenek olacak.


ARDA TURAN KONUSU TAMAMEN KAPANMADI

Arda Turan konusu tamamen kapanmadı. Bana da sözü var. Bir gün mutlaka Galatasaray’ın formasını giyecek. Ama biz daha çabuk olmasını istiyoruz. Onun da beklentileri var.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.