Cenk Ergün: Biz böyle bir takımı kurmak için çok çalıştık

Süper Lig'de deplasmanda Osmanlıspor'u 3-1 mağlup ederek lige 2'de 2 ile başlayan Galatasaray'da, Sportif Direktör Cenk Ergün karşılaşma sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Eksiklerimiz olduğunu belirten Cenk Ergün, transferde yeni bir gelişme olmadığını da belirtti. Cenk Ergün'ün açıklamaları şu şekilde..

BİZ BÖYLE BİR TAKIMI KURMAK İÇİN ÇOK ÇALIŞTIK
Eksiklerimiz var, özellikle fizik olarak. 3-0’dan sonra biraz frene bastık. Onun dışından takımın iştahından memnunuz. Umuyorum haftalar geçtikçe daha da iyi bir Galatasaray olacak. Bu oyuna en az şaşıran bizleriz. Biz böyle bir takımı kurmak için çok çalıştık.

Haklarını yemeyelim, Muslera, Serdar, Tolga, Linnes, Selçuk, Rodrigues gibi oyuncular geçen seneden daha iyiler. Geçmiş geçmişte kaldı artık. 34 final maçımız vardı. 32 kaldı. Tek isteğimiz şampiyon olmak.

Transferlerle ilgili çok konuşmayalım. Çok fazla yeni bir gelişme yok. Bir beklenti yaratmayalım.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.