Cenk Ergün gündemi değerlendirdi

Galatasaray Sportif AŞ Futbol Direktörü Cenk Ergün, Hertha Berlin maçının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Cenk Ergün kamp dönemini "İkinci kamp dönemini sona erdirmiş olduk. Hesapta olmayan bir kamptı ama bu dönemin takıma faydalı olduğunu düşünüyoruz. Sıkı çalıştık; ligin başlamasına az bir süre kaldı. İstanbul'da Kayserispor maçı hazırlıklarına başlayacağız" cümleleriyle değerlendirdi. Cenk Ergün'ün sorulara verdiği yanıtlar ise şöyleydi:

"Sonuna doğru katılmış olsalar da Ndiaye ve Fernando takıma çabuk uyum sağlayacaklarının sinyalin verdiler. Lig maratonunda ne kadar katkı yapacaklarını zaten biliyorduk. Bunu hazırlık maçında hem de Bundesliga ekibine karşı görmüş olmak iyi oldu."

"Görüştüğümüz, konuştuğumuz, düşündüğümüz isimleri açıklamak doğru olmuyor ama transfere devam etmeyi düşünüyoruz. Hem gelecek olan isimler hem aramızdan ayrılması muhtemel arkadaşlarımız var. Lig başlamasına rağmen transfer devam edecek. Transfer sonuna kadar hem gelenleri hem gidenleri düzgün bir şekilde organize edeceğiz." 

"Yönetimimizin vermiş olduğu kararlar doğrultusunda üzerimize düşeni yapıyoruz. Bundan önce de olduğu gibi aynı şekilde devam edeceğiz."

"Sinan çok sevdiğimiz bir arkadaşımız. 3 senedir Galatasaray'da. Gitmekle ilgili bir talebi oldu. Kendisine talep de var. Kampın bitmesini bekledik. Kamp sonrası teknik heyetten bir değerlendirme daha alacağız. Yanılmıyorsam Pazartesi günü federasyonun maç listesi 21 oyuncuya çıkacak. Bunların hepsi birbirini etkileyen etkenler. Çok kısa zamanda gidenler, gelenler şekillenmeye başlayacaktır."

"Farklı bir beklenti oluşuyor ama niyetimiz ve çalışmalarımız ortada. Feghouli de bizim gibi o tarafta işin bitmesi için elinden geleni yapmaya çalışıyor."

"Denayer için Manchester City ile konuşmalarımız oldu. City'nin ve bizim düşüncelerimiz ortak düşüncede buluşmadı. Denayer'in nasıl bir Galatasaray sevgisi olduğu ortada. Geçen sezon olduğu gibi bu sezon da gelmeyi çok istiyor. Biz de onu aramızda görmek istiyoruz. Önümüzdeki üç haftalık süreç uzun olsa bile umarım müspet biter..."

"İstediğimiz sonuçlar ortaya çıkmadı ama oyuncu değişiklikleri var; her oyuncuya sans vermeye çalışıyoruz. Adı üzerinde hazırlık maçı. Çok genç arkadaşlarımız var. 17 yaşındaki kardeşlerimiz oynadılar. Maicon gittikçe oturuyor, Mariano'nun kalitesi ortada. Gomis pozisyonlara girmeye başladı, Belhanda da oturacak. Bunlar hazırlık süreci. Şakası olmayan dönem birinci haftadan itibaren başlayacak. Her maça kazanmak için çıkacağız. 34 tane finalimiz var."

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.