Emrah Başsan'a talip var..

Galatasaray'da teknik direktör Igor Tudor'un yeni sezonda kadroda düşünmediği Emrah Başsan için Süper Lig'in yeni ekiplerinden Göztepe'nin talip olduğu iddia edildi. Doğan Haber Ajansı'nda yer alan habere göre, İzmir temsilcisi Galatasaray'da gözden çıkarılan Emrah Başsan'ı kadrosuna katmak için girişimlere başlıyor.  

Geçen sezon geldiği Galatasaray'da bir türlü şans bulamayan ve sezonu Çaykur Rizespor'da kiralık olarak geçiren Emrah'ın bir kez daha başka takıma kiraya verileceği belirtildi. Antalyaspor'da yıldızı parlayan 25 yaşındaki futbolcu için Göztepe'nin ısrarcı olduğu ifade edilirken, Galatasaray'la görüşmelerin başlayacağı öğrenildi. Emrah için Göztepe'nin yanı sıra Süper Lig'in diğer ekiplerinden Alanyaspor'un da nabız yokladığı öğrenildi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.