Feghouli ve Mariano'dan sözleşmeye özel madde..

Galatasaray'ın sağ kanadı emanet ettiği iki yeni transfer Mariano ve Sofiane Feghouli ile ilgili ilginç bir detay su yüzüne çıktı. Vatan gazetesinde yer alan habere göre; Her iki oyuncu da sarı-kırmızılı kulübe imza atarken kontratlarına da ‘özel fizyoterapist ve kondisyoner ile çalışabilir’ maddesini koydurdu. Galatasaraylı yöneticiler bu isteği memnuniyetle karşılarken Feghouli’nin ısrarla bu maddeyi koydurmasının altında ise West Ham United günleri yatıyordu.

WEST HAM'A ELEŞTİRİ
Cezayirli oyuncu, West Ham’a imza atarken sözlü olarak fizyoterapist ve kondisyoner isteğini iletti ve onay aldı. Ancak ilerleyen günlerde West Ham böyle bir desteğe izin vermeyeceğini söyleyince Feghouli ile kulüp arasındaki gerilim de arttı. G.Saray’a imza attıktan sonra West Ham’da özel fizyoterapist ve kondisyoner ile çalışmaması nedeniyle sakatlığının tam olarak tedavi edilemediğinin altını çizen oyuncu sakatlığı konusunda da İngiliz kulübünü eleştirdi. 

KONTRATINA YAZDIRDI
Mariano ise Sevilla’da fizyoterapist ve kondisyoner ile çalıştığını ve G.Saray’da da bunu sürdüreceğini belirtip kontratına yazdırdı. Bu noktaya kadar her iki taraf için de her şey yolunda giderken iki oyuncu da G.Saray ile antrenmanlara ve çalışmalara başladı. Geçen süreç içinde iki oyuncu da kontratlarına koydurmalarına rağmen ne fizyoterapist ne de kondisyoner talebinde bulundu. 

ZORUNLU OLMADIKÇA 
Galatasaraylı idareciler iki oyuncuya da bu konuyu sorduklarında ise gerek olmadığı yanıtı ile karşılaştılar. Galatasaray'da teknik heyet ve sağlık ekibinin herkes ile yakından ilgilendiği ve her istediklerinde özel program hazırladıklarını belirten ikili bu duruma şaşırdıklarını itiraf ederken zorunluluk olmadıkça özel fizyoterapist veya kondisyoner istemeyecekleri bilgisini verdi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.