Galatasaray'da asıl hedef milli ara sonrası!


Kayserispor ve Osmanlıspor galibiyetleri ile taraftarını heyecanlandıran Galatasaray çıtayı daha da yukarıya çıkardı. Sarı-Kırmızılı futbolseverler takımlarının oynadığı futboldan oldukça memnun olmasına rağmen teknik direktör Igor Tudor, milli aranın ardından daha iyisini yapabileceklerine inanıyor.

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; dün yapılan idmanda oyuncuları ile kısa bir toplantı gerçekleştiren Hırvat teknik adam İlk iki hafta gösterdiğimiz performansı Sivasspor maçına da yansıtırsak milli ara öncesi kayıp yaşamayız. Milli aranın ardından da çok daha iyi olacağımıza inanıyorum” dedi.

FEGHOULI TAKIMA KATILACAK
Hırvat teknik adam, yeni sezona yoğun tempoda hazırlanan futbolcularının milli arada dinleneceğini düşünürken, Sofiane Feghouli’nin de sakatlığının ardından takıma döneceğini ve kendilerine büyük katkı sağlayacağına inanıyor. Öte yandan yeni transferlerin de takıma katılacağını varsayan 39 yaşındaki çalıştırıcı, Fernando ve Ndiaye gibi isimlerin de yüzde yüz maç kondisyonuna ulaşacağını düşünüyor.  

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.