Galatasaray'da üyelik sistemi değişiyor!

Galatasaray'da son bir yılda yaşanan bazı olaylar, kulübe üye alımında yeni bir uygulamaya gidilmesine yol açtı. Üyelik başvurusunda bulunan kişiler tek tek kulübe çağrılıyor ve Sicil Kurulu Başkanı Serdar Eker liderliğindeki bir heyet tarafından mülakata alınıyor.

Hürriyet gazetesinde yer alan habere göre; Bu görüşmede, başvuruda bulunan kişinin geçmişi, iş yaşamı ve Galatasaray'a bağlılığı ile ilgili sorular soruluyor. "Kombineniz var mı? Galatasaray kredi kartı kullanıyor musunuz?" gibi soruların da yöneltildiği mülakatın ardından adayın değerlendirmesi yapılıyor. Kulüp tarihinde bir ilk olan bu uygulamanın nedenleri ise şöyle:

FETÖ'CÜ ENDİŞESİ
Galatasaray'da 7 üye geçtiğimiz aylarda FETÖ terör örgütüne üye oldukları gerekçesiyle ihraç edilmişti. Yönetim, benzer bir durumla tekrar karşılaşmak istemiyor. Bunun için de üyelik için başvuranların özel yaşamları sorgulanıyor.

DİVAN'DAKİ OLAYLAR
Kulübün son yapılan divan kurulu toplantısında yaşanan tatsızlıklar... Kulüp tarihinde ilk kez yaşanan bu olaylar sonrasında birçok divan kurulu üyesi kulübü arayıp, "Sicil Kurulu üye alımında daha dikkatli davranmalı" diye şikayette bulundu.

ÜST DÜZEY İSİMLER
Yapılacak mülakat sayesinde, Galatasaray'a üye olmak isteyen üst düzey kariyer sahibi kişiler belirlenecek. Üye adayları ile direkt temas kurularak Galatasaray'a olan bağlılıkları artırılacak. Kombine, loca ve Galatasaray kredi kartı almaları teşvik edilecek.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.