Galatasaray'da yerli harekatı başlıyor..

Galatasaray gözünü yerli futbolcu transferine çevirdi. Sarı-kırmızılı takımın yöneticileri kadrodaki yerli-yabancı oyuncu dengesini sağlamak için önümüzdeki günlerde harekete geçecek. Şu ana kadar 5 yabancı oyuncuyu renklerine bağlayan sarı kırmızılılar birçok yerli isimle de masaya oturmaya hazırlanıyor. 

NTV Spor'un haberine göre; Galatasaray'ın sol bek için adayları, Gençlerbirliği'nden Uğur Çiftçi ve Bursaspor'dan yerli statüsünde oynayan Aziz Behich. Sarı kırmızılılar orta saha için Osmanlıspor'dan Musa Çağıran, sağ kanat için Konyaspor'dan Ömer Ali Şahiner ve Kayserispor'dan Deniz Türüç, sol kanat içinse Fenerbahçe ile yollarını ayıran serbest oyuncu pozisyonundaki Volkan Şen'i gündemine aldı. 

Galatasaray yönetimi kadroda en az 14 yerli oyuncu bulundurma zorunluluğu nedeniyle bu isimler için girişimlere başlayacak. Yönetim, teknik direktör Igor Tudor'un da onayıyla listedeki bazı isimlerle sözlü olarak temasa geçti. Takımdan ayrılan oyunculardan dolayı öncelikle yabancı oyuncu transferini çözen sarı kırmızılı takım, yerli oyuncu takviyesiyle denge oluşturmaya çalışacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.