Gomis'in gözü yükseklerde!

Süper Lig’e harika bir giriş yapıp, ilk 3 maçta 4 gol atmayı başaran Fransız yıldız, bu sezon gol krallığının yanı sıra tekrar milli takıma seçilip, 2018 Dünya Kupası kadrosunda yer almayı istiyor. Fanatik Gazetesi'ndeki habere göre; Galatasaray’a geldikten sonra gol sorunu kısa sürede çözen Bafetimbi Gomis, milli araya harika bir şekilde girmeyi başardı.

Gomis, ilk 3 Süper Lig maçında da rakip fileleri havalandırıp, 4 gol ve 2 asistle oynadı. Taraftarların büyük sevgisini kazanan Fransız yıldız, şimdiden gol krallığının en önemli adaylarından biri olduğunu kanıtladı. Hedeflerini yüksek tutan ve bu sezon Sarı-Kırmızılılar’ın ligde şampiyon olup, tekrar Devler Ligi’nde oynamasına yardım etmek isteyen 32 yaşındaki oyuncu, bir hayalini daha gerçekleştirmek istiyor.

Yakaladığı başarılı form grafiğini sezon sonuna kadar sürdürmek isteyen Gomis, bir sonraki milli dönemde Fransa’nın aday kadrosuna çağrılmak istiyor. Uzun süredir milli formaya hasret kalan tecrübeli oyuncu, 2018 Dünya Kupası’nda yer almayı amaçlıyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.