Hertha Berlin'e mağlup olduk..

Galatasaray, Avusturya kampının son gününde Bundesliga ekiplerinden Hertha Berlin ile hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Mücadale Alman ekibinin 2-1’lik galibiyetiyle bitti. Karşılaşmada yeni transferlerimiz Fernando ve Ndiaye ikinci 45 dakikada forma şansı bulurken Selçuk İnan ise ilk yarıda sakatlanarak mücadeleyi erken terk etti.

Takımımız sahaya Muslera, Mariano, Maicon, Ahmet Çalık, Linnes, Tolga, Selçuk, Rodrigues, Belhanda, Recep ve Gomis 11'iyle başlarken karşılaşmanın 3. dakikasında Alman ekibi korner atışı sonrası 1-0 öne geçti. Marvin Plattenhardt'ın köşe vuruşunda Karim Rekik'in kafası Galatasaray ağlarına gitti. 21'de Gomis'in arapasında Rodrigues'in ceza sahası içinden şutu üst direkten geri geldi. 39'da Darida'nın ortasında Kalou'nun şutunu Muslera çelerken ilk yarı 1-0 Hertha'nın üstünlüğüyle sona erdi.

İkinci yarıda yaptığı oyuncu değişiklikleri ile daha dinamik bir görüntü çizen ve beraberlik için rakip kaleye daha çok gitmeye başlayan takımımız Gomis ile gole çok yaklaştı. 52'de Rodrigues'in pasında Gomis, Jarstein ile karşı karşıya kaldı. Fransız futbolcu kalecinin üzerinden aşırttı ama top üstten auta gitti. 57'de ise Fernando'nun pasında Belhanda'nın şutu az farkla yandan auta gitti. 60. dakikada ise Eren Derdiyok ile golümüz geldi. Rodrigues-Belhanda paslaşması sonrası Eren Derdiyok kaleye sırtı dönük pozisyonda topu havalandırdı; dönerek yaptığı vuruşla takımımız 60'ta beraberliği sağladı. 74'te Esswein'ın soldan ortasında Ibisevic'in vuruşu ağlarımıza giderken 81’de bu kez Sinan Gümüş’ün aşırtması az farkla üstten auta çıktı. Karşılaşmada başka gol olmayınca 90 dakika 2-1 Hertha Berlin'in galibiyetiyle sona erdi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.