Igor Tudor: Artık tüm rakipler dersine çalışacak!

Süper Lig'de sahasında Sivasspor'u 3-0 mağlup ederek 3'de 3 yapan Galatasaray'da, teknik direktör Igor Tudor karşılaşma sonrası yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. Tolga'nın çok iyi bir profesyonel olduğunu belirten Tudor, geliştirmemiz gereken şeyler olduğunu da belirtti. Igor Tudor'un açıklamaları şu şekilde..

DAHA İYİ HALE GETİRMEMİZ GEREKEN ŞEYLER DE VAR
Bütün futbolcu arkadaşlarımı tebrik ediyorum çünkü bugün isteyen, pozisyon üreten, mücadele eden bir takım vardı. Çok organize bir Sivas takımı vardı. Ama iyi bir performans gösterdik. Sivas da dersine iyi çalışmıştı. Her geçen hafta bu, rakiplerimize karşı böyle olacak. Çünkü daha fazla çalışacaklar ve bizden puan almaya çabalayacaklar. Bugün iyi yaptığımız şeyler de var ama daha iyi hale getirmemiz gereken şeyler de var.

TOLGA ÇOK PROFESYONEL BİR OYUNCU..
Tolga gerçekten çok iyi bir performans gösteriyor. Oynadığı pozisyon da geçen seneye göre biraz daha ofansif. Tolga, benim kariyerimde gördüğüm en profesyonel oyunculardan biri. Futbolla yaşıyor. Defanstan ofansa, ofanstan defansa geçişleri çok iyi olan bir oyuncu. Şimdi de kendisine milli takımda başarılar diliyorum. Ufak bir sakatlığı var. Ona da bakacağız.

ÜRETKENLİK, YARATICILIK, ARZU DAHA ÖNEMLİ..
Galibiyetten dolayı çok mutluyum. İyi bir performans sergiledik. Kolay bir galibiyet de olmadı. Rakibimiz iyi oynayan, organize ve sert bir takım. Böyle bir rakip karşısında 3 gol atmak, yine 3-4 pozisyona girmek kolay değil. Tolga ve Gomis 3 maçta 4'er gole ulaştı. Bu, çok önemli bir sayı. Bu tempoyla 40 gol atabilirler. Takım olarak bir oyun anlayışımız var. Bu oyun stiliyle de takımdaki herkes gol atabilir. Benim için pozisyona girmek, üretken ve yaratıcı olmak önemli. Son 3 maçta da böyle bir Galatasaray vardı. Futbolcuların kalitesi çok önemli. Ben hoca olarak bir şeyler söylüyorum ama sahaya çıkıp bu yaratıcılığı sergileyen futbolcular. Onların performansı çok önemli. 

İyi bir periyot içindeydik, iyi bir çıkış yakalamıştık. Milli maç arası olmasaydı daha iyi olurdu. Genel olarak da bu duruma bakışım iyi değil. Bazı oyuncular milli takımlara gidiyor, bazıları ise bu arada maç yapmıyor. Sakatlıklar yaşanabiliyor. Ara sonrası ilk maç problemli olabiliyor. Sonuçta ne olacağına bakacağız.

AYKUT KOCAMAN HAKKINDA..
Büyük ihtimalle şu anda basın mensupları Aykut Kocaman'ı linç ediyordur. Atiker Konyaspor'un başında olduğu dönemde göklere çıkarılıyordu. Ben Aykut Kocaman'ın çok iyi bir teknik direktör olduğunu düşünüyorum. Sadece kötü bir başlangıç yaptı. Benim hikayem de çok basit. Geçen sezondan bu sezona 10 oyuncu değişikliği yaşadık. Türkiye'de düşünceler çok çabuk değişiyor. Yoksa ben aynı hocayım. Bu durum alınan sonuçlardan kaynaklanıyor. Sonuçlara göre yorum yapılıyor. Ben ise olaylara sonuç odaklı bakmıyorum. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.