Igor Tudor Allegri'yi aradı!

Asamoah transferini çok isteyen Igor Tudor, transferin gecikmesi üzerine devreye girdi. Akşam gazetesinin haberine göre; Hırvat hoca eski dostu Allegri'yi arayıp işi halletti. Juventus'un eski futbolcusu Tudor, "Asamoah, kadronuzda rotasyon oyuncusu. Benim ise ona çok ihtiyacım var. Lütfen kolaylık gösterin" dedi.

Galatasaray'ın sabırsızlıkla beklediği Asamoah, transferinde nihayet sona yaklaşıldı. Uzun süredir devam eden görüşmelerde anlaşmaya varılamaması üzerine devreye giren eski Juventuslu Igor Tudor, Allegri'den bu konuda kolaylık istedi. Galatasaray’a kapıyı 10 milyon eurodan açan ancak pazarlıklar sonucu, 7 milyon euroya kadar düşen Juventus, Tudor'dan gelen telefon ve ikna edici sözler nedeniyle 2 milyon euro daha indirim yaptı. İtalyan basınında yer alan haberlere göre eski dostu Massimiliano Allegri'yi arayan Tudor, şu ifadeleri kullandı:

GECİKMEDEN GELİRSE İYİ OLUR
"Kwadwo Asamoah, Juventus'ta oynayamıyor. Rotasyon oyuncusu. Oysa benim ona çok fazla ihtiyacım var. Kendisiyle yapılan görüşmeler zaten olumlu ve o da bize gelmek istiyor. Bu konuda bizim de acelemiz var. Ancak yüksek fiyat yüzünden bu transfer gecikiyor. Bir an an önce bize katılması için yardımcı olursanız sevinirim. Burada onun için çok daha umut verici bir ortam var. İlk 11’de oynama şansı yüksek. Kendisi de bunu istiyor."

SOL TARAFA HÖWEDES'İ GETİRDİLER
İtalyan basını Tudor'un yaptığı bu görüşmenin ardından Juventus'un fiyatı 4-5 milyon euro düzeyine çektiği ve Galatasaray'a kolaylık sağladığını yazdı. Haberde transferin 2 gün içinde, hafta sonuna kadar resmileşmesinin beklendiği de belirtildi. Sarı-Kırmızılı takıma kapıyı 10 milyon eurodan açan Juventus, bu şekilde fiyatı yarı yarıya indirmiş oldu. İtalyan ekibi Asamoah’a alternatif olarak Schalke 04'ten Höwedes'i istiyordu. Bu oyuncuda da mutlu sona ulaşmayı başardılar.

O DA GALATASARAY'I ÇOK İSTİYOR
Ganalı oyuncunun menajeri Federico Pastorello, Galatasaray'la anlaştıklarını vurguladı. Kwadwo Asamoah'ın, Sarı-Kırmızılı takıma katılmayı çok istediğini vurgulayan Pastorello, "Juventus şu anda onun yerine alternatif bulamadığı için süreç uzadı. Ancak artık alternatif de var" şeklinde konuştu. Sarı-kırmızılı taraftarlar sabırsızlıkla yıldız futbolcuyu bekliyor.

BUGÜN AÇIKLANABİLİR
Alınan bilgilere göre 28 yaşındaki Ganalı sol bek Kwadwo Asamoah'ın bugün resmen açıklanma ihtimali son derece yüksek.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.