Igor Tudor'dan takıma: İlk yarıda fişi çekin!

Sivasspor maçının hazırlıklarını tamamlayan Galatasaray, son idmanını Florya Metin Oktay Tesisleri’nde yaptı. Taktiği belirleyen teknik direktör Igor Tudor, tribünlerin de tıklım tıklım olacağını göz önünde bulundurarak coşkulu futbol istiyor. Oyuncularıyla maç toplantısı yapan Hırvat çalıştırıcının, “Sezona iyi başladık ama yetmez. Her maçın havası farklı. Milli araya galibiyetle girmek önemli. Karşılaşmaya hızlı başlayıp, önde basmalıyız. İlk yarıda atacağımız gollerle işi bitirelim” dediği öğrenildi. 

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Sivasspor teknik direktörü Samet Aybaba’nın, “60. dakikadan sonra Galatasaray oyundan düşüyor” tespitini de göz önünde bulunduran Tudor, rakibi deyim yerindeyse ilk yarıda bozguna uğratmayı planlıyor. Son 2 maçtaki gibi kazanan kadroyu bozmayacak olan Tudor, hücum bölgesinde Gomis ve Belhanda’dan çok şey bekliyor. Oyuncularına rakip kaleyi gördükleri andan itibaren şut emri veren başarılı hoca kanat organizasyonlarının da sıklaştırılmasını istedi. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.