İtalyan gazeteciden Asamoah açıklaması!

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da, Asamoah ismi gündemden düşmüyor.  Cenk Ergün'ün ''Kwadwo Asamoah transfer bitmeden konuşmak istemiyorum ama olma ihtimali yüksek görünüyor.'' sözleriyle ilgiyi doğrularken, Juventus CEO'su Beppe Marotta da ''Asamoah, Galatasaray'ın bir ilgisi olduğundan bahsetti ama ayrılmak istediğini bize iletmedi." sözlerini söylemişti. 

Taraftarın transferini çok istediği Asamoah konusunda, İtalyan Gazeteci Lorenzo Di Caprio Radyospor'a açıklamalarda bulundu. Transferin 2-3 gün içinde bitebileceğini belirten Lorenzo Di Caprio'nun açıklamaları şu şekilde..

BU TRANSFER 2-3 GÜNE BİTEBİLİR
Asamoah transferi konusunda oyuncu ile Galatasaray arasında problem yok. Oyuncu gelmek istiyor hatta kulübüne baskı yapıyor. Juventus yerine bir oyuncu aldığı an transfer için onay verecek. Bu transfer 2-3 güne bitebilir. Juventus yerine oyuncu almak istiyor transferi gerçekleştirdiği zaman Asamoah'ı bırakacak. Galatasaray satın alma opsiyonlu kiralık olarak Asamoah'ı alacak. Juventus bu transfer sıcak bakıyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.