Kadın voleybol takımımız sezonu açtı

Galatasaray Bayan Voleybol Takımımız sağlık kontrollerinin ardından yeni sezon hazırlıklarına başladı. Çalışmalara fitness antrenmanıyla başlayan oyuncularımız günü top antrenmanıyla tamamladı.

Takım menajeri Nihan Güneyligil ve oyuncumuz Seda Aslanyürek, antrenman sonrası Galatasaray TV’den Merve Ergü’ye açıklamalarda bulundu.

Aktif spor hayatını noktalayan ve bu yıl takım menajeri olarak göreve başlayan Nihan Güneyliğil, yeni görevi ve yeni sezon hakkında oldukça heyecanlı olduğunu belirtti ve sözlerini şöyle sürdürdü: “Arkadaşlarımın adına heyecanlıyım, kendi adıma daha da heyecanlıyım. Benim için bambaşka bir tecrübe ve deneyim. Hayatımında bambaşka bir sayfa açılıyor bugün itibariyle. Keyifli, her şey güzel başladı. Fitness ve top antrenmanı yaparak başladık yeni sezon hazırlıklarına. Hayırlı, uğurlu olsun. Sakatlıksız, başarılarla dolu yepyeni bir sezon diliyorum. Bizim için şahane bir sene olacak bu sene.

Heyecanla bu günü beklediklerini belirten Seda Aslanyürek ise, “Yeni sezon hazırlıklarına başladık. Sahaya giriş yaptık ilk defa. Bu hazırlık sürecini en iyi şekilde değerlendirmek istiyoruz. Bireysel olarak bu dönemi iyi bir şekilde geçirip, tüm takım toplandığında da bunu sahaya yansıtmak istiyoruz. İnşallah bu sene voleybol takımı olarak çok daha başarılı bir sene geçireceğiz. Her sene bir önceki seneden daha iyi bir şekilde.” ifadelerini kullandı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.