Levent Nazifoğlu için ihraç çalışması başlıyor

Sezona iyi baslayan Galatasaray'da eski yönetici Levent Nazifoğlu'nun maç günü bir televizyon kanalına çıkmış, yaptığı açıklamalar camianın tepkisini çekmişti. Bu tavrını Olağanüstü Genel Kurul’da sürdürdü. Konuşması sırasında başkan Dursun Özbek ve yönetici Alper Narman ile tartışması üzerine toplantıya 10 dakika ara verildi. Nazifoğlu’nun bu sırada bazı yöneticilerin üzerine yürüyerek hakaretler ettiği ögrenildi.

Camianın tepkisini çeken Nazifoğlu için bazı kulüp üyeleri dilekçe hazırlıyor. Talebin ihraç veya hak mahrumiyeti olarak düzenleneceği ögrenildi. Dilekçenin kısa süre içinde yonetim kuruluna iletileceği kaydedildi. Taraftarlar da bu sırada boş durmadı. Sosyal medyadan “Galatasaray için omuz omuza” etiketiyle Nazifoğlu’na tepkilerini gösterdiler.

(Gamaspor)

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.