Ndiaye için Lucescu'dan tam not!

Galatasaray yönetiminin sportif direktörlük görevine getirmeye çalıştığı Mircea Lucescu’nun yapılan görüşmede Sarı- Kırmızılılar’ın takviyelerini ve bitirme aşamasına getirdiği transferleri incelediği ve transferleri değerlendirdiği ortaya çıktı. Rumen teknik adam Osmanlıspor'dan transfer edilen Senegalli orta saha oyuncusu Badou Ndiaye'yi beğendiği ve tam not verdiği öğrenildi.

Fanatik gazetesinin haberine göre; Orta sahayı güçlendirme operasyonu doğrultusunda Galatasaray’ın renklerine bağlamaya çalıştığı Badou Ndiaye’ye, Lucescu’dan onay çıktı! Sarı-Kırmızılı yönetimin sportif direktörlük görevine getirmeye çalıştığı Rumen teknik adamın, Galatasaray’ın yaptığı takviyeleri ve bitirmeye çalıştığı transferleri incelemeye aldığı öğrenildi. Luce’nun Ndiaye’yi çok beğendiği, orta sahaya büyük dinamizm katabileceği ve 1-2 yıl içinde Avrupa’ya çok daha iyi paralara satılabileceği görüşünü ilettiği kaydedildi. Teknik patron Tudor’un da çok beğendiği Ndiaye transferinde artık son aşamaya gelinmiş durumda. Galatasaray’ın bu transfer için 8 milyon Euro’ya yakın bonservis bedeli ödemesi gündemde.

EŞYALARI HAZIR
26 yaşındaki Senegalli orta saha oyuncusu da yakın çevresiyle yaptığı sohbetlerde, “Galatasaray’la anlaştım. Artık kulüpleri bekliyorum. Eşyalarım bile hazır. Doğrudan Avusturya kampına gideceğim. Bir aksilik çıkmazsa bir an önce yeni takımımla çalışmalara başlamak için sabırsızlanıyorum” ifadelerini kullanıyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.