Ndiaye transferinin perde arkası!

Galatasaray haftalardır transferi için uğraş verdiği Badou Ndiaye'yi renklerine bağlamaya çok yakın.. Kabine değişikliği sonrasında Gençlik ve Spor Bakanı olan Osman Aşkın Bak'a "Hayırlı olsun" ziyareti için Ankara'ya giden Galatasaray başkanı Dursun Özbek, bu görüşme öncesinde Osmanlıspor başkanı Ahmet Gökçek'le masaya oturdu. Senegalli futbolcunun bonservisi için 7 milyon euro ve Galatasaray altyapısından 3 oyuncu önerilirken, kulüpler arasında anlaşma sağlandı. Ndiaye'nin bonservisinin bonuslarla 7.5 milyon euroyu bulacağı belirtildi.

Milliyet gazetesinin haberine göre; iki kulüp arasındaki pazarlıkta ilk olarak Osmanlıspor 10 milyon euro istemiş, Galatasaray ise 5 milyon eurodan pazarlıklara başlamıştı. Daha sonra süren görüşmelerde taraflar arasında fark 1 milyon euroya kadar inmişti. İki kulübün başkanlar düzeyinde dün yapılan konuşmasında uzlaşma çıktı. Badou Ndiaye ile yapılacak anlaşma ise 4 senelik olacak. 27 yaşındaki futbolcu, sarı-kırmızılılardan her sezon için 2.2 milyon euro alacak.  Ayrıca Galatasaray, bu transfer için oyuncunun menajerine 1.3 milyon euro verecek.

GENÇLER BELİRSİZ
Galatasaray'ın Ndiaye transferi için Osmanlıspor'a vereceği isimler belli olmadı. Galatasaray futbol akademisi yaşanan bu gelişme üzerine futbolcuların belirlenmesi noktasında sportif direktör Cenk Ergün'ün vereceği kararı bekliyor. Özellikle U17 Takımı'yla Avrupa Şampiyonası'nda yarı final oynayan ve altın jenerasyon olarak gösterilen isimlerin, Ndiaye transferinde Osmanlı'ya verilmesi durumunda yönetimin büyük eleştirilerle karşı karşıya kalacağı dile getirildi.

İSTANBUL'A GELDİ
Galatasaray'ın anlaşma sağladığı Badou Ndiaye dün gece İstanbul'a geldi. Ankara'dan uçakla Sabiha Gökçen Havalimanı'na başkan Dursun Özbek ile gelen Senegalli futbolcu, özel bir araçla havalimanından ayrıldı. Senegalli futbolcunun, bugün sağlık kontrolünden geçtikten sonra sözleşme imzalaması bekleniyor. . 27 yaşındaki futbolcunun kısa bir süre içerisinde Avusturya kampına katılması bekleniyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.