Rakeem Christmas resmen Galatasaray'da!

Önümüzdeki sezon EuroCup'ta ve Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde iddialı olabilmek için kadro çalışmalarını sürdüren Galatasaray Odeabank, geçtiğimiz yıl NBA'de Indiana Pacers forması giyen Amerikalı pivot Rakeem Christmas'ı transfer etti. Christmas ile 1 yıllık sözleşme imzalandı.

İlk profesyonel sözleşmesini 2015-2016 başında Indiana Pacers ile imzalayan Rakeem Christmas, o sezonun büyük bölümünü NBA Gelişim Ligi'nde geçirdi. Geçtiğimiz sezon ise Indiana Pacers ile daha fazla sahaya çıkma şansı bulan Rakeem Christmas 29 maçta forma giydi ve bu maçlarda ortalama 7.6 dakika sahada kaldı. NBA'de sezonu 2.0 sayı, 1.9 ribaund ortalamalarıyla tamamlayan Amerikalı uzun,  kariyerinde ilk kez Avrupa'da basketbol oynayacak.


FCN Blog olarak Rakeem Christmas'a Galatasaray ailesine hoşgeldin der, sağlıklı ve başarılı bir sezon geçirmesini dileriz.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.