Sinan Gümüş için izin çıktı..

Galatasaray teknik direktörü Igor Tudor, Avusturya kampı sonrası yönetime verdiği raporda takımın son durumu hakkında geniş bilgiler verdi ve yapılması gerekenleri anlattı. Avrupa’ya gitmek isteyen Sinan Gümüş’ü takımda tutmak isteyen Tudor, hazırlık döneminde genç oyuncudan beklediği verimi alamayınca karar değiştirdi. Galatasaray yönetimi bu karar değişikliği sonrasında Sinan için teklif veren kulüplerle masaya oturacak.

Hürriyet gazetesinin haberine göre; yönetim ‘futbolcu satmadan yeni oyuncu almak yok’ düşüncesindeydi ancak Tudor, “Carole ve Linnes yetersiz, sol bek almalıyız” dedi. Sportif direktör Cenk Ergün, çalışmalara başladı. Transfer edilen 7 futbolcunun da yabancı olması ve bazı yerlilerin gitmesi takımdaki yerli oyuncu sayısını azalttı. Bu nedenle, iki sezondur Eskişehir’e kiralanan Tarık Çamdal kalacak.

FEGHOULI’Yİ BEKLİYOR
Tudor, kulübü West Ham United ve kendisiyle söz kesilen ancak hala gelmeyen Feghouli’nin bir an önce getirilmesinin şart olduğunu söyledi. Forvet ve stoper takviyesi, transfer listesinin alt sıralarına düştü. Tudor, ‘Şartların uygun olması ve Sinan Gümüş’ün satılması halinde bir forvete bir de defansa oyuncu alınmasını istedi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.