STSL | Heyecanlı bekleyiş..

2017-2018 sezonuna Türk Telekom Stadyumu'nda çok etkili bir oyunla Kayserispor'u 4-1 mağlup ederek başlayan Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 2.haftasında deplasmanda Osmanlıspor ile karşılaşacak. 19 Ağustos Cumartesi günü saat 21.45'te başlayacak olan karşılaşmayı Halil Umut Meler yönetecek.

HEYECANLI BEKLEYİŞ
Galatasaray taraftarı çok uzun bir süre sonra bir lig maçını bir şekilde heyecanlı bekliyor desek yanlış olmaz. Özellikle geçen sezon tabiri caizse tam bir işkenceye dönen, izlerken uyumanıza sebep olan Galatasaray maçları tam anlamıyla çekilmez bir hal almıştı. Bu sezon Kayserispor karşısındaki çoşkulu, tempolu oyun ise taraftarın ağzına bir parmak bal çalarken, rakiplere ise daha ilk haftadan önemli bir mesaj verdi. Taraftarın aldığı bu hazzın, rakiplere verilen bu mesajın heyecanla beklenen Osmanlı deplasmanında da devam etmesini umuyoruz.

YENİLENEN GÖRÜNTÜ: HÜCUMDA ÇOĞALIYORUZ 
Geçen sezon Galatasaray'ın en büyük sorunlarından biri ceza sahasında ve çevresinde çoğalamamaktı. Geçen sezon hücumlarda genelde kanattan yapılan ortada ceza sahasında tek başına bekleyen bir Podolski vardı. Şartlar böyle olunca da rakip kalede pozisyona girmekte zorlanıyorduk. Ancak Kayserispor karşısında farklı bir görüntü vardı. Galatasaray'ın, Kayserispor karşısında attığı 3 golde de ceza sahasında 3 futbolcusu bulunuyordu. Şartlar böyle olunca gol bulma şansınız da pozisyona girme şansınız da artıyor. Bu durum bütün sezon boyunca sürmesini umut ediyorum. Ceza sahasındaki çokluğumuza örnek vermek gerekirse bakınız..
BÜLENT UYGUN'A KARŞI 11 MAÇTA 9 GALİBİYET
Galatasaray eski adı Ankaraspor olan Osmanlıspor'la ile Süper Lig'de 16 kez karşı karşıya geldi. Bu karşılaşmalarda rakibini 10 kez mağlup eden Cimbom, 2 karşılaşmada ise rakibine boyun eğdi. Takımımızın aldığı bu 2 yenilgi de yeni isim döneminde oldu. Öte yandan ligde takımımız ligde oynadığı son 5 maçtan galip ayrılmayı başarırken, rakibimiz Osmanlıspor sahasında 10 maçtır kazanamıyor. (3B, 7M) Ligde oynadığı son 6 altı maçı kaybeden Ankara ekibi, bu karşılaşmalarda  kalesinde 16 gol görürken, sadece iki gol atabildi. Ayrıca Galatasaray, Osmanlıspor'un teknik direktörlüğünü yapan ve bir dönem şike soruşturmasında adı geçen Bülent Uygun'un yönettiği takımlara karşı ise 11 maçta 9 galibiyet aldı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.