Şükrü Yengil: Tek hedefimiz Galatasaray'ı en iyi yere taşıyabilmek

Galatasaray Voleybol Şubesi Sportif Direktörü Şükrü Yengil ve Takım Menajeri Nihan Güneyligil, yeni sezon öncesi Galatasaray TV’den Merve Ergü’nün sorularını yanıtladı. Hem erkek hem de kadın takımındaki son durumları anlatan Şükrü Yengil ve Nihan Güneyligil’in açıklamaları şöyle:

ŞÜKRÜ YENGİL
Bayan takımımız bu yıl Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edecek. Erkeklerimizi bu yıl daha da gençleştirdik. Kendimize daha iyi hedefler koyduk. Bayanlarda çıta Şampiyonlar Ligi. Bundan sonra Şampiyonlar Ligi altı olsun istemiyoruz. Bizim birinci hedefimiz Şampiyonlar Ligi. Galatasaray ilk 4’e kalırsa bu bizim için sürpriz olmaz. Birincilik ve ikincilik ise maçların durumuna göre belli olacak. Takım olarak tek hedefimiz Galatasaray’ı en iyi yerlere taşıyabilmek.

NİHAN GÜNEYLİGİL
Heyecanlıyım, bu yıl benim için başka bir başlangıç oluyor. Bugün resmi olarak ilk buluşmamızı gerçekleştirdik. Pazartesi yeni sezona başlıyoruz. Çok heyecanlıyım hem arkadaşlarım adına hem de kendim için. Şimdiden tüm ekibe başarılar diliyorum.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.