"Taraftarımız hazır, biz de hazırız"

Galatasaray'ın yeni transferlerinden Younes Belhanda, Bafetimbi Gomis ve Badou Ndiaye yeni sezon ve Pazartesi günü oynayacağımız Kayserispor maçı öncesi düşüncelerini Galatasaray Televizyonu'ndan Deniz Gülen'e aktardı.

Younes Belhanda, "Ligin başlayacak olmasından dolayı çok mutluyum. Pazartesi günkü maç çok önemli. Çok güzel bir maç olacak. Taraftarlarımız için çok fazla gol atmaya çalışacağız" ifadelerini kullanırken Fransız golcümüz Bafatimbi Gomis "Sezonun ilk maçı. Kazanmak bizim için çok önemli. Çünkü güvene ihtiyacımız var. Taraftarımızın da güvene ihtiyacı var" diye konuştu.

Takıma geçtiğimiz hafta katılan Badou Ndiaye ise çok sıkı çalıştıklarını hatırlatarak "Yeni sezonun başlangıcı artık çok yaklaştı. Umarım her şey bizim için güzel geçer. Taraftarımız hazır, biz de hazırız" dedi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.