Tudor'dan başkan Özbek'e güven..

Geçen sezon Jan Olde Riekerink sonrasında taraftarın da büyük desteği ile göreve gelen Igor Tudor, zaman içinde kredisini de tüketti... Geçen sezon üst üste yaşanan puan kayıpları, bu sezon öncesinde Sneijder krizi ve Östersunds hezimeti ile birlikte Hırvat teknik adam ile taraftarın da arası bir hayli açıldı. Vatan gazetesinde yer alan habere göre; hazırlık maçlarında da takımın kötü performansı taraftarın moralini bozarken Hırvat çalıştırıcı Süper Lig'in açılış haftasını da aradaki buzları eritmek için bir fırsat olarak görüyor. Başkan Dursun Özbek ile Igor Tudor arasında geçtiğimiz hafta bir toplantı yapılırken Hırvat çalıştırıcıya güven aşılandı.

ARTIK KİMSENİN TAHAMMÜLÜ YOK
Başkan Özbek, takımın başına yeni bir teknik direktör getirmeyeceklerini ileten başkan planlarının sportif AŞ ile ilgili olduğunun altını çizdi. "Senin istediğin transferleri yaptık ve sezona seninle başlayacağız. Sen takımı en iyi seviyeye getir. Artık kayıplara kimsenin tahammülü kalmadı" diyen başkan kontratının bitimine kadar da Tudor'a görevde kalacağının garantisini verdi.

İşte bu konuşmanın ardından Hırvat çalıştırıcı da rahatlarken başkana söz verdi. Sezona en iyi şekilde başlayıp yola da öyle devam edeceklerini söyleyen Tudor "Östersunds maçlarında hem futbolumuz hem de sonuç nedeniyle çok üzgünüm. Taraftarla aramın açılmasını hiç istemezdim. Ancak biz yeni bir takımız ve zaman gerekiyor. Lige çok iyi başlamamız gerekiyor. Biz teknik heyet olarak tüm hazırlıklarımızı yaptık ve takım da bizim hamlelerimize olumlu yanıt verdi. Birbirini yeni yeni tanıyan bir takımız.  Kayserispor maçında iyi bir futbol ortaya koyup ardından da bol gollü bir galibiyet elde etmek istiyorum. Sahamızda taraftarımız önünde ligdeki ilk maçta alacağımız gollü bir galibiyet benim de arayı düzeltmemi sağlayacaktır. Taraftarla barışmak istiyorum. Bu hafta buzları eriteceğim." ifadelerini kullanarak başkan Özbek'e umut ve gelecek adına söz verdi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.