Tudor'dan savunmaya özel ders..

Galatasaray'da teknik direktör Igor Tudor ligin ilk 2 haftasında geride kalan Kayserispor ve Osmanlıspor karşılaşmalarında yenilen gollerin ardından düğmeye bastı. Takımın genel olarak performansından memnun olan Tudor, her iki maçta da havadan ceza sahasına gelen toplardaki hatalar sebebiyle Sivasspor maçı öncesi önlemlerini almaya başladı. 

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; takım savunması üzerine yoğunlaşan Hırvat hocanın bekler Mariano ve Linnes, stoperler Serdar Aziz ile Maicon’un yanı sıra onların önünde oynayan Fernando ile özel olarak ilgilendiği bildirildi. Takıma duran ve havadan gelen toplarda nasıl pozisyon almaları gerektiği konusunda adeta ders veren genç hoca, Cuma günkü maç öncesi de ilk 11’i bozmayı düşünmüyor. İyi işleyen sistemde herhangi bir değişiklik yapmak istemeyen Tudor’un, taraftar desteğiyle birlikte Sivasspor mücadelesinde de baskılı ve daha ilk dakikadan golü düşünen bir taktikle takımını sahaya çıkaracağı öğrenildi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.