Tudor'dan yeni galibiyet primi

Geçen sezon yaşanan kötü günleri geride bırakmaya çalışan Galatasaray'da teknik patron Igor Tudorda yepyeni bir uygulamaya imzasını atıyor... Takımın büyük çoğunluğu yenilenirken herkes puan başına prim için imza attı. Bireysel olarak herkesin kontratında prim maddeleri yer alırken toplu halde verilecek galibiyet primleri ise yönetim tarafından kaldırıldı. 

OYUNCULAR  ÇOK MEMNUN!
Yönetimin maç primlerini kaldırmasının ardından ise Igor Tudor bunu fırsata çevirip oyuncularını motive etmek için yepyeni bir yol buldu. Haftalık programlarda Hırvat teknik adam, her maçın sonrasındaki güne antrenman koyuyor... Maçlarda alınan galibiyet ve iyi futbol sonrasında ise bu antrenmanlar prim olarak kaldırılıyor ve takıma bir gün izin veriliyor.  

Östersunds ile oynanan maçlardan sonra antrenman yapan sarı-kırmızılılar, ligdeki Kayseri ve Osmanlı maçlarından sonra ise programda yer almasına rağmen antrenman yapmadı. 

Teknik direktör Igor Tudor ve kurmayları bu jesti yaparken ise sadece galibiyeti değil takımın iyi futbolunun da olmasını şart koştu. Sezon boşunca oyuncuları motive edebilmek için bu planı hayata geçiren teknik kadronun hamlesi oyunculardan da olumlu karşılık buldu ve oyuncuların da bu kararı memnuniyetle karşıladığı öğrenildi. 

(Vatan)

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.