Yeni kaynak! 5 milyon dolar hedefleniyor..

Galatasaray'ın, Ali Sami Yen Spor Kompleksi'nin üst kullanım hakkını almasının ardından kulübe yeni bir gelir kapısı açıldı. Fotomaç Gazetesi'nde yer alan habere göre; başkan Dursun Özbek, geçtiğimiz mart ayında Ankara'da yaptığı girişimlerin ardından 6 yıl sonra stadın üst kullanım hakkı tapusunu almıştı. Sarı-kırmızılılar, bu hakkı eline geçirmesinin ardından ilk olarak stadın dış cephesine alacağı sponsorluklarla kulübe yıllık en az 5 milyon dolar kazandırmayı hedefliyor.

Stadın otobana bakan kısmında 24 saat aydınlık tutulacak reklam alanları açacak olan Galatasaray, hem kasasına para koyacak hem de o bölüme yeni bir çehre kazandıracak. Sponsor ile görüşmelerini büyük bir gizlilik içinde yürüten yönetim, önümüzdeki günlerde stat gelirlerine; kombine ve localardan sonra dış bölüm reklamlarından büyük bir pay ekleyecek.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.