Arda Turan'da her yol Cimbom'a çıkıyor!

Avrupa’da transfer dönemi kapandı.. Barcelona’nın elden çıkarmaya hazırlandığı Arda Turan içik tek yol Türkiye kaldı. Fanatik gazetesinin haberine göre; Sarı-Kırmızılılar, 30 yaşındaki milli futbolcuyu kiralamak için artık gün sayıyor.

Galatasaray’da Arda Turan heyecanı... Avrupa’nın üst düzey liglerinde transfer sezonu kapandı. Türkiye’de ise 8 Eylül’e kadar devam ediyor. Transfer çalışmalarına devam eden Cim Bom’da en kritik gündem maddelerinden biri de Arda. Barcelona, 30 yaşındaki futbolcuyla yolları ayırmaya hazırlanıyor. Katalan devinde forma giyme şansı kalmayan milli oyuncu da yuvaya dönmeyi çok istiyor. Barcelona, normalde Arda’yı bonservisiyle vermeyi düşünürken, Galatasaray’ın kiralama teklifine sıcak bakmamıştı. Ancak İspanyol devinin de elinde tek alternatif Galatasaray kaldığı için, yöneticiler bu işin mutlaka gerçekleşeceğini düşünüyor.

TEK TÜRK O OLABİLİR
Arda, Galatasaray’a dönmesi halinde kaptanlık pazubandını koluna takacak. Sol çizgide görev yapması beklenen Arda Turan, Tolga’nın da kulübeye geçecek olması sebebiyle Cim Bom’un ilk 11’indeki tek Türk oyuncu olabilir. İki kulüp arasındaki görüşmelerin devam ettiği de gelen haberler arasında.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.