Arda Turan'dan transfer açıklaması: Gelmeyeceğim..

Adı uzun süre Galatasaray ile anılan Barcelona'nın milli futbolcusu Arda Turan dün gece geç saatlerde Beyaz Futbol programına telefonla bağlanarak çıkan transfer dedikoduları hakkında açıklamalarda bulundu. 

Barcelona'da mutlu olduğunu açıklayan Arda Turan, "Barcelona ile 3 yıllık sözleşmem var ve burada çok mutluyum. Galatasaray benim evim, bir gün mutlaka orada forma giymek isterim. Şartlar oluşursa tekrar oynamak istiyorum." ifadelerini kullandı. 

Galatasaray taraftarının kendisini istemediğini vurgulayan Arda, "Zaten şu an Galatasaraylılar benim gelmemi istemiyor. Ben takımıma zarar vermek istemem." şeklinde konuştu. Arda Turan, "Galatasaray taraftarının ne hissettiğini bilebilecek kadar Galatasaray taraftarıyım. Ben çalışır aslanlar gibi Barcelona'da da oynarım. Kimse merak etmesin. Ben Barcelona'da kalacağım." diyerek transfer iddialarına yönelik açıklamalarını tamamladı.

Ukrayna maçı öncesinde yedek kulübesinde çekilen fotoğrafla ilgili olarak konuşan Arda Turan, "O fotoğrafı koyup, hiç dakika oynamamış oyuncuları konuşmak doğru değil. Maçtan 2 saat önce çekildi o fotoğraf. Birine saldırmak çok hatalı bir davranış ama bu Bilal Meşe’ye olduğu için değil, bir şiddet davranışı olduğundan dolayı hatadır. İnsanların arkasından yalan söylemek, iftira atmak… Bunlar daha büyük yanlışlardır. Beni hala paracı sanıyorlar, üstümde kaldı. İnsanlar, maç oynanırken biz yedek kulübesinde böyle oturduğumuzu sanılıyor, sıkıntı orada. Euro 2016’da bütün dünyanın gözü önünde ıslıklandım. Ne yaptım ben?" ifadelerini kullandı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.