Artık Belhanda'nın devri!

Sezon başında Dinamo Kiev'den transfer edilen Belhanda kısa zamanda beğeni toplamayı başardı. Ligde 1 gol ve 2 asistle oynayan Faslı yıldız, Bursa’da ayak basmadık yer bırakmadı. Modern bir orta saha olduğunu kanıtladı.

Takvim gazetesinin haberine göre; Ligde müthiş bir performans gösteren ve zirveye kurulan Galatasaray sezon öncesinde çok çalkantılı günler yaşamıştı. Yönetimin, 4.5 yıldır taraftarın sevgilisi olan Wesley Sneijder'i gönderip yerine Younes Belhanda'yı alması ortalığı karıştırmıştı. Bu karar nedeniyle neredeyse herkes yönetimi topa tutmuştu. Fakat geçen kısa sürenin ardından rüzgar tersine esmeye başladı. Belhanda 6 haftada gösterdiği performansla adeta Sneijder'i unutturdu.

TARAFTARLARDAN ALKIŞ ALDI
Faslı yıldız 1 gol ve 2 asisitlik katkı verirken, Bursa'da zirve yaptı. Sahada ayak basmadık yer bırakmayan, her etkili atağın içinde olan Belhanda klasik bir 10 numaradan ziyade çok modern bir orta saha olduğunu gösterdi. Taraftarlar Faslı yıldızı ayakta alkışladı.

Belhanda'nın bu performansı sonrası kimse Sneijder'in ismini artık ağzına bile almıyor. Gidişi büyük olay olan Sneijder ise gittiği Nice takımında forma şansı bulmakta çok zorlanıyor..

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.