Asamoah rest çekti, transfer imza aşamasına geldi!

Galatasaray yılan hikayesine dönen Kwadwo Asamoah'ın transferinde mutlu sona ulaştı. Denayer'e geride bıraktığımız Çarşamba gece yarısı kavuşan sarı-kırmızılı kulüpte 9. transfer uçağı birkaç gün içinde Asamoah için kalkacak. Yıldız oyuncunun en geç hafta sonunda İstanbul'da olması bekleniyor.

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; Juventus'la yapılan görüşmeler sonucunda Ganalı sol bek için 4.7 milyon Euro bonservis bedelinde anlaşma sağlandı. Galatasaray yıldız oyuncunun bonservisini Juventus'a iki yıl içinde aylık taksitler halinde ödeyecek.3+1 yıllık imzayı atacak olan Asamoah'ın sezon başına 2.5 milyon Euro kazanacağı öğrenildi. Juventus, Spinazzola'yı geri alamadığı için bu transferi geciktirmişti ancak  Asamoah'ın Denayer gibi "Galatasaray'a gitmek istiyorum" ısrarı Aslan'ın işini kolaylaştırdı. 

TUDOR'UN ELİ RAHATLADI
Ligin ilk 3 haftasında Hırvat hocanın ilk 11'inde solak oyuncu yer almıyordu. Sol kanatta görev yapan Linnes ile Tolga'nın ikisi de sağ ayaklı oyunculardı. Sol ayağını kullanan Asamoah savunmanın solunda, orta sahanın göbeğinde ve sol önde görev yapabiliyor. Tudor Ganalı yıldıza ilk planda sol bekte görev vermeyi düşünüyor. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.