Bafetimbi Gomis rekora koşuyor!

1994-1995 sezonunda Saffet Sancaklı'nın ilk 7 maçta 9 gol atmasından sonra Bafetimbi Gomis geride kalan 5 hafta sonunda attığı 7 golle Galatasaray'da kulüp tarihinin lige en iyi başlangıç yapan ikinci oyuncusu oldu.

Saffet Sancaklı, o dönem ligin ilk haftasındaki Gençlerbirliği maçıyla gol serisine başlamış, Beşiktaş'a attığı golle seriyi noktalamıştı. Sancaklı, 8.maçta Gaziantep karşısında golle buluşamamış ve ilk 7 maçta attığı 9 golle kulüp tarihinin en etkili başlangıcını yapmıştı.

2017-2018 sezonunda ise yeni transferimiz Bafetimbi Gomis ilk 5 maçta da ağları havalandırdı. Gol serisine ligin ilk maçı Kayserispor mücadelesiyle başlayan Fransız oyuncu, Osmanlı, Sivas ve Antalya sonrası Kasımpaşa ağlarını da havalandırınca Saffet Sancaklı'nın en hızlı başlangıç rekoruna yaklaşan futbolcu oldu. Gomis'in ilk 5 maçta 7 golü var.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.