Cedric Carrasso: Gomis bana güzel şeyler anlattı..

Galatasaray'ın son transferi Cedric Carrasso Fransız basınına transfer süreci ile ilgili açıklamalarda bulundu. 36 yaşındaki deneyimli eldiven Gomis'ten duyduğu olumlu sözlerden de bahsetti. Carrasso ayrıca daha önce Türkiye'deki bir kulüpten 2.2 milyon Euro'luk bir teklif aldığını da dile getirdi.

Galatasaray'ın önemli bir tarihe sahip olduğunu söyleyen Carrasso "Gomis bana Galatasaray ile ilgili güzel şeyleri anlatmak için telefon açtı. İstanbul'da 3 çocuğum için bir Fransız okulu olduğunu da söyledi. Galatasaray bu; çok büyük bir tarihe sahip, çok popüler bir kulüp, reddedilmez'' açıklamalarında bulundu.

Carrasso futbolu bırakmayı düşündüğünü ancak Galatasaray gibi büyük bir kulüpten teklif gelince bu kararından vazgeçtiğini ise şu sözlerle anlattı: "Devam edip etmeme konusunda kendime Eylül ayına kadar süre vermiştim. Aslında benim için her şey netti. Şimdi büyük bir kulübe hiç tereddüt etmeden geldim ve mutluyum"

*Çeviri Sporx sitesinden alınmıştır.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.