Cenk Ergün: 8 Eylül'e kadar alternatifler üstüne yoğunlaştık..

Galatasaray'ın Eyüpspor'u 4-2 mağlup ettiği hazırlık maçı sonrasında, Galatasaray sportif direktörü Cenk Ergün basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Asamoah transferinin bu dönemde olmadığını belirten Cenk Ergün, alternatifler üstüne yoğunlaştıklarını da belirtti. Cenk Ergün'ün açıklamaları şu şekilde..

GÜZEL BİR DENEYİM OLDU BİZİM İÇİN
Milli takım arasında oynama şansı bulamayanlar forma giydi. Feghouli ve Denayer ilk maçlarında gol atmış oldu. Bu sevindirici bir durum. Güzel bir deneyim oldu bizim için. Yarın izin yapacağız. Pazartesi tekrar Antalyaspor maçının hazırlıklarına başlayacağız. Takımın kazanma hırsı ve oyun iştahı, hazırlık maçı da olsa istekleri, çok önemli. Yeter ki biz bu isteğimiz, arzumuzu verelim ondan sonra her şey daha kolay oluyor.

ASAMOAH TRANSFERİ BU DÖNEMDE MÜMKÜN OLMADI
Asamoah konusunda ciddi bir ilgimiz oldu. En başından beri Juventus bize yerine ikame edeceği bir oyuncu olduğu takdirde bu oyuncuyu verebileceğini söylemişti. Juventus, İtalya’da transferin bitiminin son anına kadar bu çalışmalarını devam ettirdi. Fakat olmayınca Juventus oyuncuyu bırakmama kararı aldı. Bu süreçte biz alternatif oyunculara yöneleceğiz. Asamoah da gelmek istiyordu. Elinden geleni yaptı. Gana Milli Takımı’ndan ‘Transferim olabilir’ diyerek bizim için affını istedi. Takımıyla antrenmanlara çıkmadı. Ama transferi bu dönemde mümkün olmadı. Öncelikli olarak 8 Eylül’e kadar alternatifler üstüne yoğunlaştık.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.