Cenk Ergün: Takımda çok güzel bir kenetlenme var.

Süper Lig'de sahasında Karabükspor 3-2 mağlup ederek liderliğini sürdüren Galatasaray'da sportif direktör Cenk Ergün karşılaşma sonrası Galatasaray TV'ye açıklamalarda bulundu. Takımda çok güzel bir kenetlenme olduğunu belirten Ergün, aslan payının taraftara ait olduğunu da belirtti. Cenk Ergün'ün açıklamaları şu şekilde..

TAKIMDA ÇOK GÜZEL BİR KENETLENME VAR
2-1’den sonra çalınan penaltı sanıyorum ki maçı izleyen kimsenin içine sinmemiştir. Maç sırasında izlerken de içimize sinmedi, tekrarına bakarken de sinmedi. 2-0’dan sonra çok pozisyon yakaladık. Maçı daha önce bitirmemiz gerekiyordu.

Takımda hakikaten çok güzel bir kenetlenme var. En büyük aslan payı, tribünleri dolduran taraftarımızın. Milli maç arasına gidecek birçok oyuncumuz var. Ardından Konyaspor maçında da taraftarımızla buluşacağız. Takımca gol atıp takımca gol yiyoruz; isimlerden bağımsız olarak kendi sahamızda kazanmak önemliydi. Puan kaybetmemiz gerekiyordu. Kazandığımız için çok mutluyuz.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.