Cholet Basket karşılaşması sonrası açıklamalar..

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında Fransa'da özel bir turnuvaya katılan Galatasaray Odeabank turnuvanın ilk maçında Cholet Basket karşısında sahadan 75-63'lük galibiyetle ayrıldı. Karşılaşma sonrasında takım menajeri Ömer Yalçınkaya ve baş antrenör Erman Kunter başta olmak üzere oyuncularımız Galatasaray Televizyonu'na açıklamalarda bulundu.

ÖMER YALÇINKAYA
Avrupa’da kazanılan her maç bizim için önemli. Cholet Basket maçı da turnuvanın ilk maçı olarak önem arz ediyordu. Son periyotta 6 sayı yedik. Takım daha iyi olacak. Bugün de bazı eksiklikler vardı; Christmas bir türlü oyuna giremedi ama öte yandan Emir’in oyunu, Ege’nin katkısı, Hardy’nin takıma alışması... Alex’i ve Hopson’ı öne koymamız gerekiyor. Sonuçta bir hazırlık maçıydı ama kazanmak güzel oldu. Üstüne koymamız gereken çok şey var. İnşallah iyi bir başlangıç olur bu turnuva.

ERMAN KUNTER
İkinci yarıda 23 sayı yiyerek ilk yarıya nispeten daha iyi savunma yaptık. Seyirci baskısının olduğu bir salonda oynamak kolay değildi. Kazandık. Önümüzde üç maç daha var. Bazı güzel sinyaller var, bazı istemediğimiz hatalar var. Onları düzelteceğiz. Galatasaray ile buraya gelip kazanmak çok güzel oldu.

ALEX RENFROE
İlk yarıda rakibimiz bizden daha çok agresif başladı. Kazanmak istediklerini gösterdiler. İkinci yarıda daha istekli oynadık. Rakibin hücumlarını durdurduk. Hücumda daha iyi şut soktuk. Bence farklı olan şey buydu. Biraz acele ettik. Çok daha fazla istekli oynadık. İkinci yarıda farklı olarak bunu yaptık. İkinci atışları sokarak ve defansı iyi yaparak kazanmayı kolaylaştırdık. Geçiş hücumlarında kolay basketler bulduk. Her gün en iyisini yapmalıyız. İlk yarı zorlu geçti fakat ikinci yarıda bunu değiştirdik. Yarın daha iyisini yapmalıyız.

EMIR PRELDZIC
İlk yarı zorlu geçti fakat ikinci yarıda defansı iyi yaptık. İlk yarıya göre ikinci yarıda farklı olarak daha iyi savunma yaptık; kolay şutlara izin vermedik ve hücumlarını durdurduk. Yarın, ikinci yarıdaki oyunumuz gibi oynamak zorundayız ve dört maçta da bunu tekrarlamak zorundayız.

TJ CLINE
Bugün savaşarak kazandığımız zor bir maç oldu. Maçın ilk anlarında istediğimiz gibi başlamasak da iyi reaksiyon vererek kazanmasını bildik. Scotty, Richard, Alex, Dwight, Emir gibi iyi liderlere sahibiz. Oyun içinde hızlı oynayan iyi bir takımız.

MEHMET YAĞMUR
Bu maçların skor olarak çok önemi yok. Burada kendimizi görmeye, denemeye geldik ama galibiyet de iyi oldu. İnşallah bundan sonra devamını getiririz.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.