Engelsiz Aslanlar’dan sosyal sorumluluk projesi..

Engelsiz Aslanlar’ın başantrenörü Sedat İncesu altyapıdan gelen genç Engelsiz Aslanlar için Türkiye’de ilk kez yapılacak olan bir sosyal sorumluluk projesi başlattıklarını açıkladı.

Galatasaray TV muhabirlerinden Merve Ergü'ye konuşan Koç Sedat İncesu, yaptığı açıklamada, “Öncelikle birçok projemiz olduğundan bahsetmek istiyorum. Fakat bizim için en değerli projelerden biri bu... Dünyada bütün büyük vakıfların kullandığı bağış kutusunun dizaynını düşünürken bize en çok dünya şampiyonluğu kupasının yakışacağını düşündük. Hem çok iyi bir Galatasaraylı hem de geçmişte okuldan arkadaşım olan Uğur Morova bize bir sürpriz yapıp ilk portatifi üretti ve kulübümüzce de onaylanınca bu hafta Kasımpaşa maçından önce bütün stat girişlerine koyulmak üzere bu kutular üretildi." dedi.

BİLEKLİK GELİRLERİ ENGELSİZ ASLANLAR'A
Engelsiz Aslanlar için yeni bir proje ürettiklerini ve taraftarla birlikte bu projeyi yürüteceklerini belirten Sedat İncesu "Biz bugüne kadar hep taraftarımızla var olduk. Biz nerede olursak olalım binlerce kilometre yol gelip bizi desteklediler. Bir gelenektir; metal paralar, her maçtan önce güvenlik sebebiyle kutulara atılıyor. Bugüne kadar bu konuda biz hep Kızılay ile beraber çalıştık. Hala da onlar olacak çünkü Kızılay bizim yüzlerce yıllık bir derneğimiz ama onlarla beraber Engelsiz Aslanlar’ın gelişimi için ve bunun temelinde de bütün yüreğini buraya koyup gelen taraftarımızın gönülden verdikleriyle böyle bir proje düşündük. Bunun dünyada örnekleri çok. Avrupa’nın en büyük kulüpleri dahi bu tip projelerle hem stat içinde hem stat girişinde çok ciddi destekler sağlıyor. Biz de Türkiye’de bu projeyi ilk yapan kulüp olarak diğer kulüplere de örnek olmak istedik. Bu Cumartesi günü Kasımpaşa maçında bu projemize başlıyoruz. Buna ek olarak Galatasaray Mağazacılık A.Ş. ve GS Store ile yaptığımız ‘Tek Bilek Tek Yürek’ bileklik projemiz çok ciddi anlamda teveccüh görmüştü. Şu anda Mağazacılık A.Ş. elindeki bütün bilekliklerin gelirlerini Başkanımız Dursun Özbek’in onayıyla Engelsiz Aslanlar’a yönlendirecek. Taraftarımız, yarından itibaren bir bileklik aldığında ücretini bu şampiyonluk kutularına atarak genç Engelsiz Aslanlar için büyük desteklerde bulunacak.” şeklinde konuştu. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.