Feghouli: Çok mutluyum, çok huzurluyum..

Galatasaray'ın Eyüpspor'u 4-2 mağlup ettiği karşılaşmada Galatasaray forması ile ilk maçına çıkan ve ilk golünü atan Sofiane Feghouli, karşılaşma sonrasında Galatasaray TV'den Deniz Gülen’e açıklamalarda bulundu. Çok mutlu ve huzurlu olduğunu belirten Feghouli, iyi bir maç geçirdiğini de belirtti. Sofiane Feghouli'nin açıklamaları şu şekilde..

ÇOK MUTLUYUM, ÇOK HUZURLUYUM
Burada ilk 45 dakikamı oynamaktan büyük keyif aldım. Çok mutluyum, çok huzurluyum. Biraz daha çalışmam gerekiyor ama iyi bir maç geçirdiğimi düşünüyorum. İlk golüm benim için güzel bir şey. 45 dakika oynadım ama daha çok çalışıp tempomu yükseltmem gerekiyor daha fazla gol atabilmek için.

YENİLMEZLİK SERİMİZİ DEVAM ETTİRMEMİZ GEREKİYOR
Antalyaspor maçında temsil ettiğimiz renklerimiz için mücadele etmemiz gerekiyor. O maçı da çok ciddiye alıp yenilmezlik serimizi devam ettirmemiz gerekiyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.