Feghouli'den usta işi!

Bursa deplasmanında yedek soyunan ve son 30 dakikalık bölümde sahne alan Cezayirli yıldız oyuncumuz Sofiane Feghouli ligde ilk şutunda topu ağlarla buluştururken, zorlu deplasmanda geri dönüşün fitilini yaktı. 

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Cenk Ergün’ün, “En zor transferimizdi” dediği Sofiane Feghouli taraftarların da izlemek için en çok sabırsızlandığı isim ancak fizik durumu nedeniyle hazır olmadığı için henüz 11’de forma şansı bulamayan yıldız futbolcu, dün akşam da maça kulübede başladı. İlk yarıyı Bursa’nın 1-0 önde tamamlaması ve Galatasaray'ın bir türlü aradığı golü bulamaması üzerine Tudor, yıldız oyuncusu Feghouli’ye sarıldı. Cezayirli futbolcu 64. dakikada oyuna dahil oldu ve bu değişiklik, maçın kaderini değiştirdi.

TİMSAH'IN GARDI DÜŞTÜ
Galatasaray’ın 73.dakikada kazandığı kornerde ceza sahası dışında topu önünde bulan Feghouli, maçtaki ilk şutunda usta işi vuruşla jeneriklik bir gole imza attı. 27 yaşındaki oyuncunun bu müthiş golü sadece maça dengeyi getirmedi, Bursaspor’un gardını düşürüp Aslan’ı ateşledi. Feghouli, oyunda kaldığı sürece ayağına gelen hemen her topu olumlu kullanıp, rakip kalede tehlike yaratarak maçın yıldızlarından biri olmayı başardı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.